Algemeen 07-01-2023

HET NIEUWE KANTOOR ✨

Serge Huijsen

GoedkoperVoIP

Sinds 2020 zijn we actief in de markt van telecommunicatie, waarbij we vanaf midden 2021 door gingen onder de armen van de SHWEB GROUP. Sindsdien hebben we hard gewerkt aan een nieuw portaal, betere diensten en zijn we ook hard bezig geweest met onze eigen locatie. 


We zijn volop bezig geweest met het interieur, want voor een saai kantoor is bij ons geen ruimte. Waar we begonnen met simpele meubels, merkte wel al snel dat het kantoor meer 'pit' nodig had. Samen met onze stagiair Yasemin hebben we een plan van campagne gemaakt voor een nieuwe en motiverende inrichting.


Ons kantoor ligt aan de Stoomloggerweg 8, met een enorm mooi uitzicht op de Waterweg. Rondom het gebouw is er plek voor een fijne wandeling langs het water en voor de koude dagen kan je op kantoor neerploffen op een zitzak of bank met een warm kopje thee, koffie of chocolademelk en genieten van het uitzicht.


We hebben gezorgd voor een gezellige en creatieve sfeer doormiddel van LED-lampjes, canvassen met motiverende teksten en plantjes. Tussen het werk door is er ruimte om elkaar even uit te dagen voor een goed potje tafelvoetbal. Met onze eigen keuken is er daarnaast ook genoeg ruimte om een heerlijke lunch voor te bereiden.


Vanaf maandag 9 januari zullen wij onze nieuwe collega's ook verwelkomen op het kantoor. We zorgden voor genoeg ruimte voor de nieuwe collega's en ze zullen twee aan twee te werk gaan.


We zijn enorm trots op deze nieuwe mijlpaal en gaan vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet.


FOTO'S SOON.


Meld je nu aan voor onze nieuwsbief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen.

Dé oplossing in betaalbare en kwalitatieve VoIP-oplossingen voor iedereen.

© 2023 GoedkoperVoIP | KvK 80102883 | BTW NL003392738B61 | IBAN NL11KNAB0414487788 | Algemene Voorwaarden

Onderdeel van de SHWEB GROUP.