Development 14-07-2022

Het nieuwe portal

Serge Huijsen

GoedkoperVoIP

De afgelopen maanden is het team van SHWEB (een creatief web-agency bureau in Rotterdam) druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw klantenpaneel. Vandaag, 9 juni 2022, hebben wij deze officieel gelanceerd. In dit artikel lees je alle wijzigingen.

Het nieuwe platform is bedacht met maar één ding: het gebruiksgemak verhogen. W merkte dat het oude klantenpaneel erg onoverzichtelijk was en ook de producten die hierop stonden niet overeenkwamen met waar GoedkoperVoIP eigenlijk voor stond. Alle feedback is verwerkt in het nieuwe klantenpaneel.

Bij het registreren krijg je nu één gratis SIP trunk welke je direct kan gebruiken, zonder deze eerst te hoeven bestellen. Daarna kan je met één druk op de knop eenvoudig een extra trunk aanschaffen. Per trunk kan je nu ook een nummer bestellen. Je kiest het gewenste netnummer en enkele minuten later ontvang je het nummer al.

Op dit moment werken we ook nog aan de functie om porteringen te automatiseren. Het porteren van een nummer dient nu nog te gebeuren met een e-mail naar support@goedkopervoip.nl, maar binnenkort zullen we dit ook verwerken in het klantenpaneel. Je porteert dan makkelijker je eigen nummer naar ons.

Naast alle mogelijkheden voor onze klanten, brengt het nieuwe klantenpaneel ook voor ons meer mogelijkheden. Gezien we nu niet vastzitten aan een basissysteem, kunnen we altijd alle kanten op. Zo kunnen we makkelijk gewenste features van onze gebruikers implementeren.

Heb je een idee voor het klantenpaneel of een fout gevonden? Neem dan gerust contact met ons op!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen.

Dé oplossing in betaalbare en kwalitatieve VoIP-oplossingen voor iedereen.

© 2023 GoedkoperVoIP | KvK 80102883 | BTW NL003392738B61 | IBAN NL11KNAB0414487788 | Algemene Voorwaarden

Onderdeel van de SHWEB GROUP.