Algemeen 17-07-2022

NIEUW: FreePBX centrale

Serge Huijsen

GoedkoperVoIP

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het lanceren van een nieuwe dienst. Als we iets lanceren, willen we dat goed doen. Er moet logica achter zitten, op volume moeten kunnen verkopen en het team moet er alle kennis van hebben voor eventuele ondersteuning. Met trots kunnen we dan ook eindelijk zeggen dat we sinds kort FreePBX telefooncentrales aanbieden!


Een eigen look-and-feel

En niet zomaar een FreePBX telefooncentrale: nee, we hebben er onze eigen touch aangegeven. FreePBX is een open-source telefooncentrale met, sinds het is overgenomen door Sangoma, een hoop commerciële modules. Daarnaast is het menu erg uitgebreid en zitten sommige instellingen niet altijd op de logische plekken. Dit hebben we aangepast! We hebben de look-and-feel van FreePBX volledig aangepast en alles vertaald naar het Nederlands. Daarnaast hebben we diverse modules weggehaald, zodat de centrale een stuk sneller en lichter is.


Meer functies

Ook hebben we het User Control Panel en iSimphony goed ingbouwd, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Onze eigen look-and-feel van FreePBX zorgt ervoor dat de centrale makkelijker te begrijpen is. Het menu is opnieuw ingedeeld, zodat je niet eindeloos zoekt naar de juiste functie. Hierdoor is het instellen van FreePBX een stuk makkelijker geworden. Of je nou wel, of geen, technische kennis hebt!


Laag in prijs

FreePBX werkt, in tegenstelling tot centrales als 3CX, VitalPBX of Xelion, niet met een licentiemodel. Of je nu 2 gebruikers óf 500 gebruikers hebt: de centrale blijft dezelfde prijs. Hierdoor is de centrale écht geschikt voor grote en kleinere bedrijven. Een overstap naar FreePBX kan dus gigantisch schelen in de kosten. Daarnaast betaal je bij FreePBX niet per functie, maar zitten vrijwel alle VoIP-functies er gewoon in verwerkt!


Goede ondersteuning

We zitten al sinds vrijwel de eerste versie van FreePBX nauw in de ontwikkeling van de telefooncentrale en hebben dankzij de praktijk een grote know-how kennis opgebouwd. Onze klanten kunnen daarom écht op ons bouwen met goede ondersteuning voor hun centrale. Mis je iets of heb je een probleem? Bel of chat gerust en we komen vrijwel direct met een antwoord. Daarnaast hebben we tal van kennisbank artikelen en YouTube video's waarin we een hoop uitleggen!


Heb je nou interesse in de FreePBX telefooncentrale? Log dan in op https://cp.goedkopervoip.nl óf maak een account en bestel voor slechts € 14,95 per maand deze enorm mooie telefooncentrale! Toch nog wat vragen? Chat, mail, app of bel ons dan gerust! We staan graag voor je klaar.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen.

Dé oplossing in betaalbare en kwalitatieve VoIP-oplossingen voor iedereen.

© 2023 GoedkoperVoIP | KvK 80102883 | BTW NL003392738B61 | IBAN NL11KNAB0414487788 | Algemene Voorwaarden

Onderdeel van de SHWEB GROUP.