Algemeen 14-07-2022

Overname van GoedkoperVoIP

Serge Huijsen

GoedkoperVoIP

Op 9 juni 2022 is GoedkoperVoIP overgenomen door SHWEB / De Telefoonprovider. GoedkoperVoIP heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige telefonie tegen een betaalbare prijs centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij GoedkoperVoIP onder onze hoede kunnen nemen.

De Telefoonprovider is al meerdere jaren actief in de wereld van telecommunicatie en focust haar met name op het bieden van betaalbare Sim Only pakketten in combinatie met internet. Dankzij de overname van GoedkoperVoIP kan zij haar portfolio nu ook uitbreiden naar de VoIP-wereld met o.a. een eigen platform.

Op gebied van tarieven zullen een aantal dingen wijzigen. Op dit moment bestel je samen met een trunk een nummer. Dit zal gaan veranderen. Je krijgt bij registratie één gratis trunk. Daarna kost een nieuwe/extra trunk slechts 0,85 cent per jaar. Een nummer kan je per trunk los bestellen en kost nog steeds 7,95 per jaar.

Daarnaast hebben wij direct na de overname een nieuw, eigen, klantenpaneel gelanceerd. Alle klanten zijn inmiddels overgezet naar dit nieuwe klantenpaneel. Waarom zijn we overgestapt? Omdat het klantenpaneel beter, overzichtelijker en makkelijker kon. Alle feedback van de afgelopen jaren zit verwerkt in dit nieuwe platform.

Ook het ticketsysteem is veranderd. Vanaf heden kan je voor ondersteuning een e-mail sturen naar support@goedkopervoip.nl of een ticket openen via goedkopervoip.freshdesk.com. Daarnaast zijn we ook via de livechat bereikbaar tijdens kantooruren. De livechat verschijnt zodra er een medewerker beschikbaar is om te antwoorden.

Heb je vragen over de overname? Neem dan gerust contact met ons op.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen.

Dé oplossing in betaalbare en kwalitatieve VoIP-oplossingen voor iedereen.

© 2023 GoedkoperVoIP | KvK 80102883 | BTW NL003392738B61 | IBAN NL11KNAB0414487788 | Algemene Voorwaarden

Onderdeel van de SHWEB GROUP.