Algemeen 08-09-2022

V1 IS HERE 🚀

Serge Huijsen

GoedkoperVoIP

GoedkoperVoIP is op 3 mei 2021 begonnen met het aanbieden van Prepaid VoIP aan consumenten en (klein) bedrijven. Afgelopen juni is GoedkoperVoIP overgenomen door ons. Sinds dien hebben we, samen met ons prachtige team, flinke stappen weten te zetten. Vandaag lanceren wij officieel V1 van ons klantenpaneel.

 

15 mei 2022 is de eerste line aan code geschreven. In rap tempo hebben we toen het nieuwe klantenpaneel gelanceerd wat, ten opzichte van het voorgaande klantenpaneel, al een hele grote verbetering was. Toch merkte we dat de termen die we gebruikte niet voor iedereen te begrepen waren. Daarom hebben we gewerkt aan V1. Een portaal wat voor iedereen toegankelijk is. Met nieuwe functies, een betere layout en nog veel meer.

 

Zo is het vanaf vandaag makkelijker om een nummer te bestellen en te verlengen. Ook het bekijken van je VoIP-account (voorheen SIP-trunk) is makkelijker. Daarnaast hebben we belbundels geïntroduceerd voor zij die niet enkel prepaid willen gebruiken. Met een belbundel kan je een bepaald aantal belminuten kiezen en krijg je een fikse korting.

 

Daarnaast hebben we de focus gelegd op onze nieuwe telefooncentrale. Het bestellen hiervan is nu makkelijker en ook op de website geven we een betere toelichting van deze centrale. Een moderne centrale, waarbij gebruiksgemak en functionaliteit op nummer één staan. Door het scannen van een simpele QR-code stel je jouw mobiele app al in, daardoor ben je direct bereikbaar.

 

We zijn gigantisch trots op wat we als team de afgelopen weken hebben kunnen neerzetten. GoedkoperVoIP is een bedrijf dat is ontstaan vanwege de ontevredenheid in de huidige telecommarkt. Kwaliteit, ondersteuning en functionaliteit kon beter. Dat zijn we blijven nastreven. Onze klantwaarderingen zijn voor ons gigantisch belangrijk, deze bevestigen namelijk of we goed of niet goed bezig zijn.

 

Met de lancering van V1 veranderd er een hele hoop. Zo zullen we binnenkort in heel Nederland te zien zijn langs de snelwegen, in de bioscopen en op Google. Daarnaast zetten we meer in op de ondersteuning, ook telefonisch. Al deze positieve veranderingen zullen ervoor zorgen dat we in 2023 het meest snel innoverende telefonieplatform van Nederland kunnen worden.

 

We houden daad bij woord, halen kracht uit kleine dingen en houden dingen eenvoudig. Wij zijn er voor zij die verder willen. Voor de lokale groenteboer, of de verre astronaut.

 

Bedankt voor het vertrouwen in GoedkoperVoIP.­ 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbief.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen.

Dé oplossing in betaalbare en kwalitatieve VoIP-oplossingen voor iedereen.

© 2023 GoedkoperVoIP | KvK 80102883 | BTW NL003392738B61 | IBAN NL11KNAB0414487788 | Algemene Voorwaarden

Onderdeel van de SHWEB GROUP.